Ohjelmia

Tässä muutamia pikkuohjelmia, joita on tullut tehtyä. Niissä saattaa olla virheitä, jos sellaisen löysit niin ilmoitathan siitä sähköpostitse.

Projektit, joissa olen ollut mukana

Kirjastoapplikaatio (Konsoli / C++)

https://github.com/eerojaaskelainen/harjoittelut-kirjastoapplikaatio 

Perus kirjaston kirjojen ja lainausten hallintaohjelma, jossa tein suurimman osan funktioista (haku, valikkotoiminnallisuus, monisäikeisyys tiedostonhallinnassa). Projektissa käytettiin versionhallintaa (Visual Studio Online).

Tukiviestintä (Windows Store / Phone App / Azure / C# / WCF)

Sairaanhoito-henkilöstön, potilaan ja omaisten välinen keskustelujärjestelmä, jossa potilaan ja hoitajien sekä omaisten välistä kommunikaatiota voidaan yksinkertaistaa sekä valvoa ja kannustaa potilasta mm. pelillisyyden avulla. Projekti on aloitettu 2013 Protomossa, ja nyt kehitämme sitä edelleen. Välineinä Microsoft BizSpark:n kautta tarjotut kehitysvälineet ja alustat. Olen ollut aktiivisena suunnittelijana ohjelmointikäytännöissä, pääohjelmoijana, sekä teknisenä neuvojana.

Kokonaan itse tehtyjä ohjelmia 

Ostosbudjetti-applikaatio (Android)

https://github.com/eerojaaskelainen/Ostosbudjetti 

Keskeneräinen ohjelma, jonka ideana on ylläpitää ostosbudjettia jo kaupassa: Skannaa tuote, tarkista/lisää tiedot/hinta/lukumäärä ja ohjelma sekä näyttää sinulle ostoskorisi arvon, että kerää sinulle omaa ostosstatistiikkaasi.

Koodi on tässä vaiheessa täysin raakile, mutta aktiivisessa kehityksessä. 

Painoindeksilaskuri (Konsoli / C++)

http://eerojaaskelainen.github.io/harjoittelut-painoindeksilaskuri

Laskee joko käyttäjän syöttämistä arvoista, tai ohjelmaan tallennettujen syötteiden (CSV-tiedosto) arvoista painoindeksin.

Hirsipuu-peli (Konsoli / C++)

http://eerojaaskelainen.github.io/harjoittelut-hirsipuu

Peruspeli konsolille. Sanat talletetaan CSV-tiedostoon ja noudetaan sieltä käynnistyksen yhteydessä.

Lotto-peli (Konsoli / C++)

http://eerojaaskelainen.github.io/harjoittelut-lotto/

Pelissä täytetään lottolappu. Kone arpoo oikean rivin ja tarkistaa tuliko osumia. Käytetty mm. satunnaislukugeneraattoria, pointtereita.


Pakastinkirjanpito (Access / VBA)

Tämä yksinkertainen ohjelma pitää kirjaa pakastimesi sisällöstä, ja tulostaa tarvittaessa lajiteltuja raportteja. Ohjelma toimii Microsoft Office Access 2003- ja 2007 ohjelmalla.

Lataa tästä (356 KB)...

Toteutussuunnitelmajärjestelmä (Oracle 9i / PL/SQL)

http://projektori.turkuamk.fi/projektit/1520/2007531160326720488604.doc

Opinnäytetyönä paranneltiin Turun ammattikorkeakoulun käytössä ollutta Toteutussuunnitelmajärjestelmää ("TOTSU"). Järjestelmä oli toteutettu täysin Oraclen tietokantaan, minkä käyttöliittymänä toimi web-selain. Järjestelmään tallennettiin koulun kaikki toteutukset, niiden sisältökuvaukset sekä aikataulutus.

Kyseinen järjestelmä korvataan syksyllä 2010 kaupallisella versiolla. 

Eero Jääskeläinen

Salo

Linkittäydy Facebookin kautta, ja pysyt ajan tasalla: