Hei!

Taisit löytää tänne käyntikortin perusteella? Tai vaikket olisikaan, niin morjensta näin henkilökohtaisemmin!

Tässä tosiaan on pikkuinen sivustoni, jolle olen joitain itse tekemiäni juttuja kasaillut sekä itselleni muistikirjaksi, että myös muille samojen asioiden parissa puuhaaville. Tällä hetkellä juttuja on enemmälti tuolta konetekniikan puolelta, mutta älä huoli, koetan virkistellä tuota tietotekniikkapuoltakin - kunhan kerkiän.

Meikäläinen on pohjimmiltaan semmonen leppoisa näprääjä, ja vaikken horoskooppeihin niin uskokaan, niin aikas hyvin ovat nuo Vaa'an tuntomerkit osuneet kohdille... Tekniikasta tykkään selvittää ongelmia, ja tietokoneohjelmointi on omalla tavallaan jännää. Tarkempia speksejä löytyy sitten ansioluettelosta.

Mutta mitäpä minä itsestäni turisemaan, kerro ihmeessä enemmän itsestäsi! Jos sinulla on herännyt asian tynkää, niin otahan rohkeasti yhteyttä esim. näiden kautta:

Facebook-profiili LinkedIn profiili Google+ email

Ne nuo puhelinmyyjät piirittivät meikäläisen heti, kun puhelinnumeroni nettiin julkaisin, joten ihan teknisistä syistä suosittelen käyttämään näitä perinteisiä välineitä yhteydenottoon. Kiitos ymmärtäväisyydestäsi!

- Eero J. 

Eero Jääskeläinen

Salo

Linkittäydy Facebookin kautta, ja pysyt ajan tasalla: